Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlek förenade

 

 
 
 
Jag håller dig i min famn
tryckt intill mig
känner din kropp vibrerar
emot mig.
 
Känner värmen från din hud
känslan av samhörighet 
när du värmen mig
intill dig.
 
Bara du och jag
i kärlek förenade.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-26 22:48



Bookmark and Share


  walborg
Innerligt och varmt
2013-04-28

    ej medlem längre
Heja Mats, mycket fint
2013-04-28

  anits VIP
Mycket vackert
2013-04-28

    ej medlem längre
Så fint.
2013-04-27

    Anki.A
Fin text...
2013-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP