Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom polityren

Bakom polityren
som formats av det
levda livet
finns människor

Med behov
av bekräftelse
och mening




Fri vers av AA VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-27 02:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så sant...bra
2013-04-27

  Tarantaran
Kärlek och
uppmärksamhet
är elementära
för nästan alla..
få bekräftelse
för sin existens,
bli sedda..så är
det..:)

2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP