Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar när man förlorar en vän

  

i det djupgröna skogsbrynet

tystnade plötsligt världen

det blev kallt ensamheten

kändes så tydligt

 

långt där bort i fjärran

anas en hukande gestalt

stänger ögonen för en sekund

öppnar dom igen

 

då är gestalten borta

månen strålar från en klar himmel

allt känns som vanligt igen

det trolska magiska är borta

 

vägen genom skogen lyses upp

av månen det finns inga rädslor

inga demoner som förföljer

 

det är livet som går vidare

efter allt som hänt

 

 

anits 27 april 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-27 18:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Djupt berörande dikt!
2013-05-05

  Bibbi VIP
Berör starkt.
2013-04-30

    ej medlem längre
Å du tar så fina bilder!
2013-04-28

    ej medlem längre
Mycket fint å berörande!
2013-04-28

  aol
vackert vännen,
2013-04-27

  Maria T
Ett förunderligt sken,
månljuset
2013-04-27

  ULJO
Blir mycket berörd av denna text
2013-04-27

    ej medlem längre
Jag blir berörd. Vackert skrivet.
2013-04-27

  Änglaögon
Vacker vandring.
2013-04-27

  Pernilla Stammler Jaliff
Förlorade nyligen en vän, och det känns skönt att läsa orden som beskriver dina tankar, har själv inte klarat av att ventilera ut allt. Tack för orden!
2013-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...livet går vidare...mycket fint skrivet...
2013-04-27

  Eva Helene VIP
Du har hittat orden för att beskriva din sorg och saknad, mycket vackert och berörande.
2013-04-27

    ej medlem längre
livet går vidare,
det är ibland lite sorgligt att det gör det,
men det är även bra att det kan!

bra skrivet, jag gillar den!
2013-04-27

  Lars Hedlin
Djupa tankar som berör mitt inre!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP