Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att man mött vissa personer förut.....


Olika städer olika liv!

Kanske har vi levt på medeltiden?


 kanske finns cellminnet kvar?


 


Kanske var vi ett kärleks par?


 


Men nu i detta livet lever i isär


 i olika städer och olika liv


 


Kanske vi i drömmarna 


minns varandra? 


 


Kanske är det därför vi attraheras


så starkt att vi känner igen vår lust och längtan


 


Du gör mig varm.....Jag minns dig.....


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-27 18:57



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Dina ord far som pilar..Direkt till känsloroten! Fint skrivet!
2013-04-28

  Nina.H
Ja det är märkligt..tror starkt
på det där cellminnet! Fint skrivet!
2013-04-27

  Angel of love
Så är det nog tror jag med, man dras till vissa människor av en anledning!
2013-04-27

  Eva Helene VIP
Intressanta tankegångar och cellminnen finns, helt klart.
2013-04-27

  Lena Själsöga Keijser
kan
ske
2013-04-27

    ej medlem längre
varmt, ärligt och vackert
2013-04-27

  Carina Bendix
Så vacker! Jag rös när jag läste den!
2013-04-27

  Karin Rosberg
absolut tror jag på din text och så fint uttryckt......gillas!
2013-04-27

  Tess74
Jag tror absolut att man har levt tidigare liv så har man den känslan för nån är det nog så. Fin text
2013-04-27

  bumerang
Helt fantastiskt fin och sann och precis som man känner igen. Tack!
2013-04-27

  Mona Nordkvist VIP
Det tror jag också.
2013-04-27

  Rise Little One
Denna är underbar .... förtrollande ord på något sätt :)
2013-04-27

  Maj-Lis VIP
De är kanske inte möjligt...man kan ju möta en människa...känns som man kännt varann hela livet
2013-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...sköna känslor...
2013-04-27

    ej medlem längre
Tycker om värmen i dina ord och den trolska stämningen som finns där.
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin