Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där sitter jag nu med dig


I mitt hjärtas sal

I mitt hjärtas sal sitter du vid en sekretär och skriver.

I ett hörn av salen finns en flygel, en bekväm fåtölj och förstås en massa hyllor som är fyllda med böcker och magasin.

Det hörs svagt av en melodi, men du varken hör eller ser när du är inne i något intressant, någon teori eller något som är sant.

Vant mig vid att inte störa och så plötsligt lyser du upp och ser dig runt omkring och där står jag.

Du blir glad och berättar vad du var så intresserad av att du varken hörde eller såg.

Över magasin och böcker som är staplade lite här och var då hyllorna redan är fyllda försöker du hitta en plats åt mig och där sitter jag nu med dig i mitt hjärtas sal.

 




Fri vers av wildah
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-27 19:38



Bookmark and Share


  mysing
vilken underbar sal
med varsin gemensam plats..
2013-04-28

    ej medlem längre
Ord och inga visor..

Starkt.
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah