Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme till den som behöver!

Önskar er alla en underbar kväll

 

Sänder värme till dig som behöver 

 

Ta hand om varnadra <3

 

Kramar ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 465 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-27 20:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tack för hälsningen. Tar åt mig även om det blir lite i senaste laget för mig. :o)
2013-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och go värme tillbaka...
2013-04-27

  Nina.H
Detsamma önskar jag dig min vän! Kram :)
2013-04-27

  Angel of love
Kram,tack detsamma!
2013-04-27

  Tess74
Tack detsamma
2013-04-27

  Lena Själsöga Keijser
tack
och min värme ber jag aftonvinden
bringa dig
2013-04-27

  Carina Bendix
Tack detsamma! Skickar tillbaka en värmande kram! :)
2013-04-27

  Rise Little One
Detsamma vännen :-)
2013-04-27

  Maj-Lis VIP
Tack för dina varma tankar
Ha de gott
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin