Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A.M.

 

 

Obeliskens spets

pekande upp mot skyn

bort mot avlägsna tider.

När allt började 

i en tid

för oss okänd.

4000 år sedan

innan vår Frälsare föddes.

Anno Mundi

när världen skapades.

 

Men vad fanns 

före den tiden? 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-27 23:46



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Intressant fråga, men det är nog bara Gud som kan svara på den ... o vi kanske inte ska veta allt ...
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vore intressant att veta...
2013-04-28

  Elwania
tidensmässigt så är nog jorden så mycket äldre men det spelar ingen roll
jag gillar din text, ja vad fanns innan men vad finns nu är oxå en fråga
2013-04-28

    ej medlem längre
En intressant fråga. Det är väl ingen som kan svara på, det blir nog spekulationer.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP