Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden brinner starkt

Fuktig täckt efter lek

 

Utmattad och ler

 

Elden brinner starkt än




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-28 07:48



Bookmark and Share


  Angel of love
Erotiskt vackert!
2013-04-28

    ej medlem längre
Sensuellt!
2013-04-28

  Lindha W Gustavsson
Vackert, känner hur det dallrar i luften!
2013-04-28

  Tess74
Sensuellt och ömt
2013-04-28

  Rise Little One
undrar om man behöver skaffa brandsläckare i detta fall ;)
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin