Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhetens källan

Dropparna i havet frågar inte varandra

vem är havet

illusionen av separation
skapar frågan

Vem är Gud





Fri vers av Elwania
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-28 08:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
har precis sett sista delen av The Bible
på svt play

jag är troende..
men blev påmind om guds härlighet..

har aldrig sätt Gud
men jag vet att han finns :)

2013-04-28

    ej medlem längre
Han är Ande....
2013-04-28

  aol
dom är blir ett, även vi är ett fast många inte vet, bra skriftat vännen,
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania