Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek finns här!

Se solen stråla

mellan persiennens små lameller

 

Se oss leka i ljuset så varmt

omfamningen ger oss liv

 

kärlek finns här

den bor i oss

 

Låt oss mötas tillsamans 

i vacker nakenhet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-28 15:02



Bookmark and Share


  anits VIP
vacker och berörande närhet
2013-04-29

  Angel of love
Vilken närhet..
2013-04-28

  agneta pichler
underbart.. ;)
2013-04-28

  Tess74
vackert
2013-04-28

  Rise Little One
Kärleken finns överallt skulle jag tro ;)
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin