Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvan

Hon dansar älvornas dans
När solen gått ner
Förtjusande, underbar glans
Hon tror att ingen ser

Hon nås av ljuva toners gång
Förförande melodi
Näckens lockande sång
I dansen är hon fri

Men i djupet tvingas hon ner
Av den fagraste man
Bäcken skrattar och näcken ler
Åt flickan som han fann

Ingen måne som skimrar
Ingen hör hennes nöd
Inga stjärnor som tindrar
Dansen blev hennes död




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mia Popiana
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-29 13:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärd tilldragelse, med såväl förtjusande förförelse som friheta dansers ...
2015-05-07

  Lars Hedlin
Mycket Mycket fint skaldat! ;)
2013-04-29

  Fairytailgirl
Den här gillar jag fast jag hade velat ha ett lyckligare slut!!!
2013-04-29

    ej medlem längre
Fantastiskt fina rim.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana