Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Stenen

 

det fanns en sten

en önskan att komma bort

låta mig falla

i den mörkaste skogen

långt från allfarvägen

 

mitt hjärta hade krossats

dina ord gjort så ont

jag frös

du var rastlös

jag hade tappat tron

på mänskligheten

 

 

anits 29 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-29 16:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En tappad tro på människor är en tung börda.
Väl beskrivet!
2013-05-05

  ULJO
Melankolisk läsning, stakrt berättat
2013-05-01

  Bibbi VIP
Ord som griper tag.
2013-04-30

  ResenärGenomLivet VIP
Känner sorgen och smärtan...
2013-04-29

  Eva Helene VIP
En outhärdlig inre smärta, väl gestaltad!
2013-04-29

  Lars Hedlin
Känns inom
2013-04-29

  poetryGirl
Berörande, sorgsen
2013-04-29

  Anya VIP
Starkt med fin bild.
2013-04-29

  M M Mannheim VIP
Tappa inte tron på mänskligheten....för det finns personer som gör det värt att tro på mänskligheten, i alla fall delar av den...vilket du är en del.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP