Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sömn - att få sova

  

att få sova en hel natt

inte vakna en enda gång

det har jag längtat efter

men känt

det händer andra inte mig

 

tänk, nu har det hänt mig

i tre nätter

har jag sovit gott

legat helt stilla

i min säng

 

känt mig utsövd och avslappnad

när jag vaknat

inte hört när radion startat

vaknat först när den tystnat

sett på klockan

idag var den halvnio

 

det kändes skönt

underbart att kunna få sova så

inte skäms jag heller

att få sova gott

det ger lugn och harmoni

 

så ullbädden jag beställde

på min resa

för några veckor sedan

fick jag hem i torsdags

bäddade med den

under fredagen

 

skeptisk visst var jag det

så bra reklam som den fått

ville jag pröva

 

glatt överraskad

ångrar mig inte

efter att ha sovit gott

legat precis som när

jag släckt lampan

utan värk i tre nätter

det känns som ett

under har skett

 

 

anits 29 april 2013

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-29 16:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till ett bra val som givit bra sömn - en gudagåva.
2013-05-05

  Bibbi VIP
Gläder mig med Dig.
2013-04-30

  aol
roligt för dej vännen, hoppas det håller i sej,
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart...sömnen behövs, man mår så mycket bättre då...
2013-04-29

    ej medlem längre
ljuvligt!
2013-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Sömn är guld värd.
2013-04-29

  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-04-29

  Anya VIP
Men så skönt för diktarjaget. blir glad av dina ord.
2013-04-29

    ej medlem längre
Mycket bra skirvet. En väldigt mysig text, helt enkelt!
2013-04-29

  Nina.H
Jag vet precis vilket ulltäcke du
talar om... :)
Skönt att du har återfått sömnen..
bra skrivet om detta!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP