Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt så härligt underbart!

Dina bröst vilar ömt i mina händer

och min tunga smakar vilt på dina bröstvårtor

 

Händerna söker sig ivrigt ner för dina höfter

stannar vid din härliga kärleks tunnel

 

Jag kysser dig intensivt och sensuellt

vi sammansmälter i en underbar kärleksdans

 

Allt så härligt underbart gott




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-29 18:00



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Het passion!
2013-04-29

  Rise Little One
Söta intima stunden..
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekens hetta...
2013-04-29

  Angel of love
HET!!
2013-04-29

    ej medlem längre
Sensuella underbara ord.
2013-04-29

    ej medlem längre
varm!
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin