Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son, Min dotter!

Min son 

tänker på dig pojken min

 

Du är värmen i mitt liv

Pappa älskar dig !

 

Min dotter

tänker på dig gumman

 

Du är värmen i mit liv

Pappa älskar dig!

 

Mina barn Ni är mitt liv

kärleken till er är evig

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 399 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-04-29 18:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleken till ens barn är verkligen evig.
2013-04-30

  Fairytailgirl
Ja, inget är mer värdefullt än ens egna barn...

2013-04-30

  anits VIP
Så varmt och berörande
värmande rader
2013-04-29

  Carina Bendix
Vad vackert! Direkt från hjärtat! :)
2013-04-29

  Rise Little One
Så skall det vara...
2013-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det finaste som finns...underbart skrivet...
2013-04-29

    Birgersdotter VIP
Varm och innerlig
2013-04-29

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande skön läsning!
2013-04-29

  agneta pichler
kärleken till barnen är evig
2013-04-29

  Tess74
Kärleksfullt och fint. Som det ska vara till sina barn
2013-04-29

  Angel of love
Underbart kärleksfullt!
2013-04-29

    ej medlem längre
Så ömt och så fint.
2013-04-29

    ej medlem längre
Dom vackraste orden som finns till dom som betyder mest.
2013-04-29

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert...om dina barn
2013-04-29

  Ljusletaren
En utskrift till varje barn plus att
du ska sätta in pappret inom glas och ram /kram
2013-04-29

    ej medlem längre
öm..vacker!
2013-04-29

    ej medlem längre

så berörande vacker ...
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin