Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min roliga vän!

Har en vän jag samtalar med ibland

 

Har en kompis som apar sig ibland

 

Vi har mycket skoj tillsammans

 

Inga konstigheter inga Tabun

 

Kan bli arg som Donkey Kong, men det är Ok

 

Ger och tar varje dag

 

Så klart den vännen är ju JAG

 

Och jag gör mig själv glad ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-29 18:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Supergott det :=)
2013-04-30

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-04-29

  Nina.H
Härlig vän! :)
2013-04-29

  Rise Little One
Underbart skrivet...
2013-04-29

  Alva Johnsson VIP

Lyckans ost!!
2013-04-29

  agneta pichler
Hade jag kunnat
Hade jag gett 10 applåder

Men istället bok mörker jag
Denna söta fina lilla text

som säger mer än orden
Som är skrivna.. ;).
2013-04-29

  Tess74
finurligt och roligt
2013-04-29

  Angel of love
Haha underbar vän!
2013-04-29

    ej medlem längre
En härlig text full av leenden.
2013-04-29

  Maj-Lis VIP
Man behöver en vän...som tål alla utfall
2013-04-29

  Mia Popiana
Underfundigt!
2013-04-29

  Ljusletaren
Kuligt bra att ha en sådan fin vän ... grattis ;.)
/kram
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin