Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt yttre och vårt inre

 

 

Även om vårt yttre 

bryts ner

så bryts inte vårt inre.

 

För vårt inre

ser ingen.

Inne i dig själv

kan du gömma dig 

utan att någon ser dig,

 

De ser ditt yttre

men inte ditt inre.

 

Där är bara du!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-30 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, bara man får nåden att slippa ifrån smärtan av syndamedvetenheten till slut!
2013-04-30

  Elwania
ja det är så , men ändå speglar omvärlden upp vad i gömmer i vårt inre som vi inte är medvetna om

2013-04-30

    ej medlem längre
Ja, vår inre människa som inte försvinner.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP