Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt blod kokar!

Mitt inre expanderar

känslan är stark

 

Mitt blod kokar av åtrå

känner hela dig om och runt mig

 

Tillsammans så skapar vi fyrverkeri

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 06:24



Bookmark and Share


  Tittahiit
Väldigt vacker dikt! Älskar slutet på den.
2013-05-14

  Rise Little One
Speciellt under Valborgsafton ;)
2013-05-01

  Carina Bendix
Erotiskt vackert..
2013-04-30

    ej medlem längre
Laddad text med fin bild!
2013-04-30

  Tess74
snyggt!
2013-04-30

  Suzy med punkterna
Som en explosion av starka känslor
2013-04-30

  Angel of love
Hett, och kärleksfullt!
2013-04-30

    ej medlem längre
Exploderar snart.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin