Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan ristar ord!

Pennan ristar ord

spåren lägger sig i själen

 

Här står vi nu exponerade 

nakna  och vilt doftande av liv

 

Vi vandrar bort på nya äventyr

tillsammans med en känsla av enighet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-30 13:49



Bookmark and Share


  själensfrihet
Mycket fin och varm text
2013-05-01

  Rise Little One
"Vi vandrar bort på nya äventyr

tillsammans med en känsla av enighet"

dessa meningar fick mig att stanna en längre stund och fundera...
2013-05-01

  Alva Johnsson VIP
Text och ord.... Så vackert!
2013-05-01

  Karin Rosberg
poesi på högsta nivå!! bra!!!
2013-04-30

  agneta pichler
så sant..
så vackert..
2013-04-30

  Maj-Lis VIP
Med en känsla av evighet...vackert
2013-04-30

  Angel of love
Tyckte mycket om denna!
2013-04-30

  Anya VIP
Mjukt men ändå med glöd under. fint!
2013-04-30

  Ljusletaren
"Vilt doftande av liv"
Så ytterst talande ord *gillas*
/kram
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin