Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde odla bitchen i dig

 

Jag har aldrig förstått indelningen
i gott och ont

att jag liksom skulle representera
den ena sidan
av någon annans ting
bara för att någon slags djävul
en gång föll
och dog ur sin himmel

jag lovar
det tog honom en hel livstid
och det som kändes mest
var inte att slå i botten


Och sagan om oss
kommer att kunna läsas
i alla tider

jag älskar hela skiten
ja, när ska ni förstå;
jag älskar er!

alla era små jeans
alla spända stjärthalvor, Lidl-deodoranter
och snedgångna skor

ni är bara en frisyr
ifrån fullkomlighet
och vet inte ens
om det

Jag har låtit er utsätta mig
för allt
jag har låtit mig utsätta er
för mer, och jag tror;
det går att dela bädd
med det som hatar en

när duntäcken sluter sig
och händer luktar tvål
kapitulerar
vår längtan
i sitt avgrundsvrål

Du borde odla bitchen i dig,
säger någon
trevligt att råkas,
säger ännu fler

jag säger;
jag kommer alltid att kräva
mycket mer.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-02-27 16:12



Bookmark and Share


  nicklas ekström
och du kommer att få ...
allt du kräver ... mellan stundtals avlägsna ögon och det där milda leendet ... (som då och då: träffar som en pisksnärt - rakt i hjärtat)
du är lika svart som du är vit
och lika trygg som jag känner mig i din närvaro
lika mkt skrämmer du mig
2006-02-27

  mb74
en mycket trevlig text med bra jämförelser till orden tex,
alla spända stjärthalvor, Lidl-deodoranter var får du allt ifrån.
mycket roande läsning..:)
2006-02-27

  Ola Rydberg
Denna var otroligt fräsch
och udda
gillade
det fräna språket
partiet med lidl deodoranter var coolt
precis som
det med bitchen
lysande !
2006-02-27

  Daniel_78 VIP
mm underbar text, den där..

jag slukar den hel, du skriver bra
både så mycket mening och ändå lättsamt
i slutet virar du mig runt ditt finger och rimmar :)

...klart jag vågar..
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia