Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pmdd-dar (bland annat)


dödens käftar

det finns ingen väg

ut ur denna tunnel

det finns inget slut

jag kastar in handduken

och går ut

dödens käftar har mig i sina klor

jag förgörs varje dag i detta bo




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-01 01:38



Bookmark and Share


  petter rost
Den gode Willy G använde just orden 'gå ut' i en situation liknande din. Han gjorde det, gör inte du det, ryck klorna ur hans käft så att han får leva på passerat. Det här är en order!
2013-06-24

  ULJO
Det finns alltid ett ljus, det gäller bara att förstå det och kämpa vidare.
2013-05-02

    ej medlem längre
Det ända som räddar är minnet av att du tagit dig ur detta förr! Det finns alltid hopp! :)
2013-05-01

  Lars Hedlin
Håller med Immanuel här .....Kram vännen ;) Du betyder ;)
2013-05-01

    ej medlem längre
Det där som Immanuel skriver verkar vettigt- heja! Ge inte upp...
2013-05-01

  SatansSon VIP
ge inte upp. du har din poesi och din talang för både det ena och det andra. bra textat om vrickningen du är med om
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP