Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

En vanlig dag det är

lever här och känner värme

Solen tittar på mig

jag kisar mot dess skiva i skyn

Stolen gungar under mig

jag stänger ögonen en stund

Drömmar med dimfigurer

far genom min hjärnvindlingar

En evigheter senare vaknar jag

upptäcker dig bredvid

Din hand smeker min arm

jag känner ilningar av välbehag

Ser på dig med dimmig blick

mitt hjärta är lugnt och jag är glad

En vanlig dag det är

du gör mig glad och trygg

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-01 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bra vanlig dag och en fin text.
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP