Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första akten


det var länge sen jag satt här sist
igår var det inte samma plats

svårt att sätta fingret på det

rollbesättningen är helt klart en annan
även om den bitvis kan tyckas bekant

kanske är det bara den
något vågade
ljussättningen
som spelar ett spratt

för sceneriet
är mer eller mindre likadant
men ändå
inte riktigt samma sak

skådespelarna
i sin tur
aningen mer återhållsamma
regin
kanske lite snävare


men snart börjar andra akten

för här finns inga pauser
bara mer
eller mindre
tvära övergångar


så hör jag
hur det börjar skramla så smått
i orkesterdiket

snart dimmar dom ljusen




Övriga genrer av lillebror
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-02-28 16:14



Bookmark and Share


  sotlugg
jag vet inte
jag skulle vilja ha en förklaring
till varför det känns bekant
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

lillebror