Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om första maj...

Vi är den dästa klassen
som försvarar vår frihet att välja
våra privilegier

Vi glömmer att vi är produkter
av det välfärdssamhälle
som byggdes av tidigare generationer
för vilka ojämlikheten och fattigdomen
låg ett ögonblick bort

Mätta, privilegierade magar
tappar glöden
och glömmer historien
som lett oss till där vi är idag




Fri vers av AA VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-01 21:39



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det var bra och tänkvärda tankar. Som representant för den lite äldre generationen så tackat jag och bugar mig inför din härliga poesi.
2013-05-05

  Carina Bendix
Jättebra och sann text!
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP