Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Västlig kuling, av Carl Mikael Fäldt, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (894) Väderlek





Ibland är det skönt
att bara lyssna på sjörapporten
inte att befinna sig mitt i den.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-03 11:12



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Detsamma kan ju sägas om nyheterna också - de allra flesta...
2013-05-05

  © anakreon VIP
Att befinna sig i den
utan att känna till den
kallas väderspänning!
Calle
2013-05-03

  Nanna X
det är ungefär som att det är spännande att se I väntan på Godot på teaterscenen, men långtråkigt att vänta på mr G i själva verkligheten.
2013-05-03

    Bellissima
Sant!
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP