Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten sände mig en dröm!

Natten sände mig en dröm

naken under fluffigt täcke med dig

 

Våra kroppar i harmonisk hetta

intonade med varandra

 

Känslan var så stark

som att du nästan var där

 

Vill stanna i just den stunden

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 247 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-02 05:38



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Härligt med såna drömmar! :)
2013-05-02

    ej medlem längre
Vilken underbar text.
2013-05-02

    ej medlem längre
"Natten sände mig en dröm"
Fint!

2013-05-02

    ej medlem längre
längtansfull o vacker ...
2013-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Längtan smyger sej även in i drömmarna...
2013-05-02

  Federico Romano
ibland drömmer man realistiskt så det känns..
2013-05-02

    ej medlem längre
Underbara drömmar...
2013-05-02

  Tess74
vackert
2013-05-02

  Alva Johnsson VIP
Levnadskonstnär
2013-05-02

    ej medlem längre
Så vackert...
2013-05-02

  Angel of love
Skulle ha stängt av klockan och struntat i jobbet idag!:)
2013-05-02

  Rise Little One
Ljuvlig dröm.
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin