Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stod på en hållplats och betraktade 3 små starar


Tre starar!

Såg tre Starar som nätt spatserade på marken

en på en staty betrakandes de andra två på marken

 

Tänkte för mig själv

Vad fint livet är ;)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-03 05:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mindfullness :)
2013-05-04

  själensfrihet
Ja man kan bli så lycklig :-)

2013-05-04

  Carina Bendix
Underbar text!
2013-05-03

  Eva Helene VIP
Fin iakttagelse och text!
2013-05-03

  Maj-Lis VIP
Vackert...och visst finns de mycke vackert...här på jorden
2013-05-03

    ej medlem längre
Så mycket värme det finns i dina ord!
2013-05-03

  Palett
Bra text om en liten episod ur fågellivet !
2013-05-03

  Tess74
Ja visst är det. Fin text som man blir glad av
2013-05-03

    ej medlem längre
Det är mycket vackert vi har att se på om våren
2013-05-03

  Fairytailgirl
Ja, man kan inte annat än att instämma i dessa ord!!! :-)
2013-05-03

  Angel of love
Ja livet är ofta det, man måste ibland bara se det!
2013-05-03

    ej medlem längre
härlig betraktelse...
2013-05-03

  Rise Little One
Fånga mer sådana stunder... Det är livet...det är här och nu...
2013-05-03

  Alva Johnsson VIP
Javisst är det. Bästa medicinen!
Förebyggande i alla fall.
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin