Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprattlar vilt!

Liten gubbe sprattlar vilt


rusar snubblar och springer omkring


händer och fötter rister och sprätter


 


Luften fylls av känslor och man ser en glad sprallig gestalt


det ingen ser är att han med längtan är fylld


 


En stor önskan att någon kommer hans väg


då i ro han kanske somnar varmt


 


Kanske han får känna den sanna kärleken


för en liten liten stund


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-03 16:27



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
WOW!! Underbara Liv!!
2013-05-04

    ej medlem längre
Lekfullt och roligt!
2013-05-04

  Magica VIP
Fin text om längtan.
2013-05-04

  Carina Bendix
Fint och längtansfullt..
2013-05-03

  Rise Little One
Alla har rätt att få känna den sanna kärleken ...
2013-05-03

  Lindha W Gustavsson
Det kommer var lugn! Ord med både lek och allvar.
2013-05-03

  Angel of love
Fin och rolig, ler :)
2013-05-03

  bumerang
Översätter här till gumma och ..
så perfekt du fångar..................
så mycket..................................
av..............................................
vad vardagslivet kan innehålla..
när man.....................................
fortfarande................................
vill.............................................
och hoppas......................

2013-05-03

  Alva Johnsson VIP

Som med oss människor: utsidan säger ett.
Insidan kanske något helt annat.
2013-05-03

  Tess74
Härlig text full av glädje
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin