Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få ord på korta rader, beskriver bäst hur jag känner mig just nu.


Otit

Det är inte över ännu
Det gör ont ännu
Som en öroninflammation
Otit är alltid i otid




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-03 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerulean