Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslitna vingar

Du sliter av mina vingar
Låser in mig i en bur
Och där
Lämnar du mig
Ensam att ruttna bort

Mina fjädrar faller
Likt mitt hopp

Utan vingar faller jag än
Utan vingar förblir jag än





Fri vers av Valkyrja
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-03 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyrja
Valkyrja