Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelgångare

 

Midnattsblåa drömmar

somnar

 

Röda tankar vaknar

Önskan om frid

 

- Vem är du när dagen gryr?

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-04 03:48



Bookmark and Share


  ULJO
Insiktsfullt
2013-05-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Jag är och förblir
det du vet och ser
så du vet min färg
även om omvärlden
förändras
står jag ensam kvar
om jag måste
fastän jag så inte önskar
2013-05-05

  Osvalds_Dotter VIP
Dubbelgångaren svarar i nästa dröm,,

kanske färgerna blandas,,
rött och blått,,

Intressanta rader du skrivit,
väckte tankar.
2013-05-04

  Palett
Fina ord , bra fråga !
2013-05-04

    ej medlem längre
blåfärgad mystik - bra
2013-05-04

  Lars Hedlin
Bra insikter..
2013-05-04

    ej medlem längre
Tjusigt frågat!
2013-05-04

    ej medlem längre
Mycket vacker fråga
2013-05-04

  SatansSon VIP
syntestes dikt vacker.
2013-05-04

  Pärlemor
tänkvärt och tjusigt
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP