Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Ta ett steg rakt in i tavlan
och bli till ett med bilden
Andas ut tiden en liten stund
Låt dina lungor fyllas med stillhet
som sedan sakta får följa med hela blodomloppet
Tills den når varje cell i din kropp

En liten stund
och sedan kan du jäkta vidare...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-04 10:00



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Snabba kast mellan harmoni och jäkt
Omtumlande.
2013-05-05

  Angel of love
Ja bara stanna upp en liten stund är värd massor.
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP