Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och hoppa lilla loppa!

Upp och hoppa lilla loppa

kom hit och dansa vilt sug sen mitt blod

 

Töm mig sedan på allt jag har kvar

somna sedan gott och lapa blodfylld tår




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1588 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-04 15:06



Bookmark and Share


  agneta pichler
dubbel bottnad liten historia
som på ngt sätt är smärtsam..



2013-05-06

  Rise Little One
Ah, detta djur fick jag rita av när jag gick i femma :)
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin