Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
disktrasan blir förförd


förförning av en disktrasa

disktrasan tas upp
disktrasan dränks
disktrasan stryps
disktrasan gör skit jobbet

men med dina lena hand rörelser
förför du disktrasan med en sådan skarm
att den rodnar från en blå till röd!




Fri vers av Daniel2
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:34



Bookmark and Share


  plommonmyran
Deta var nog din sötaste, jag har lästalla dina vackra dikter nu! Underbart, gullunge...
2007-04-26

    emeli
haha, så jävla knäpp:D:D
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel2
Daniel2