Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där går han där


den där!

där går han me trasiga jeans
där går han me trasig T-shirt
där går han me klorindoppat hår
där går han som inte är närvarande

men vi är närvarande
vi är närvarande vi finns till
vi hör vi hör vi hör
vi hör mer än er

där är han som e rasist
där är han som e anarkist
där är han som e kommunist
där är han som e en ful människa


haha




Fri vers av Daniel2
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:38



Bookmark and Share


  plommonmyran
där går han me trasiga jeans
där går han me trasig T-shirt
där är han som e anarkist
där är han som e kommunist
där är han som e en ful människa

Daniel 100%



Haha
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel2
Daniel2