Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söndrigt...?


söndrigt

man sejjer att man älskar
men gör man det?
man sejjer att man älskar
men gör man det?


att söka kärlek bara för att
få den besvarad är det dumt?
att vilja ha någon bara för att
den är annorlunda?
men i verkligheten
finns det andra människor
du skulle vilja låsa upp det gyllene
skåpet hoss.


man sejjer att man älskar
men gör man det?
man sejjer att man älskar
men gör man det?




Fri vers av Daniel2
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-02-28 07:13



Bookmark and Share


  plommonmyran
Ååååh, vad gullig den var. Du är så känslig, puss!
2007-04-26

    emeli
jepp
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel2
Daniel2