Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


öronen

jag ramlade ned för en trappa
blev döv, stumm,blind och förlamad
från armarna och neråt
men ja lever endå!

ja skriker mina ord genom öronen
och ni kan höra dom om ni vill
mina öron är inte stora
och inte små men dom kan skrika ändå!




Fri vers av Daniel2
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:41



Bookmark and Share


  plommonmyran
Jag har tänkt på detdär med pratade öron också, men det blev fördjupt för mig! Du är sååååå duktig!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel2
Daniel2