Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Gräs, mossa och klippa häck

fan vad trist med en massa konstnatur

Solen lockar och kvitter sjunger

jag släpar på 10 gånger 50 kilo säck

Spade vagn och kniv som river

bäst att pynta för din granne

Gillande blickar som nickar

du nickar snällt tillbaka men svär inuti

Gilla läget lille bror

jävlas inte med din vinstlott i livet

Villa volvo och vovve var det

2 av tre är inte illa

Men nu jävlar ska det grillas och eldas

med våt ved och nordsjöoljad stek

Ta den du granne!

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-04 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP