Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synas

Jag ser ut

jag ser in

jag ser inuti

men ser inte ut

Ser du mig?

Ser jag verkligen dig?

 

Han ser henne

hon ser honom

Men är det varann de ser?

 

Blomman syns för biet

biet syns för dig

Nektarn syns för biet

Du ser honungen

Men vad syns för er?

 

Att synas är att finnas

finnas är att synas

 

Men .. för att se behöver du inga ögon ..

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-04 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP