Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer

Människor gör
vad omständigheterna kräver
bottnat i underlaget
personlig historia
grupptillhörighet
struktur

Vi är alla i någon mening
offer

Går det att bryta mönster
och stå bredvid och åse
vad som pågår
för att ändra riktningen?




Fri vers av AA VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 00:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt bra och tänkvärt...
2013-05-05

  M M Mannheim VIP
Mycket bra skaldat. Du upphöjer dig själv med den här dikten till poesins höjder.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP