Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minnet av Dig

 

Ditt ansikte

var inte bara ditt

där rymdes det också

 

en ängel

 

svävande som en hinna

över alla fårorna

när du log

så där med glimten i ögat

 

då omformades det hjärtan

och känslorna pulserade

hos kvinnor i alla åldrar

 

dina kommentarer

kom alltid så oväntat

och som en glädjedusch

ifrån en tillfälligt

klar himmel

 

du lämnade ett tomrum

hos oss

 

jag ska be till Gud

att du ska få slippa

Alzheimer i himlen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-05 09:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-05-06

  Yrre VIP
Berörande ömt!
2013-05-05

  Michaela Dutius
Kärleksfull och öm beskrivning av en speciell människa ...och du...visst slipper han Alzheimer i himlen!
2013-05-05

  Angel of love
Fin och varm önskan till en saknad vän.
Ja fruktansvärd sjukdom, arbetar med människor med olika demenssjukdomar.
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP