Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som ingen såg

Långa glänsande naglar
så röda att de bränner dina ögon
Blicken höjs till de
lika röda läpparna

Hennes blåa ögon
fryser dig till is

Hon är ett mästerverk
från de nätta skorna
med höga klackar
till den perfekta frisyren

Hon får din mun
att inta en
lätt handikappad min

Ansiktet i ditt synfält
är till synes perfekt
trots att dina otillräckliga ögon
aldrig ser spåren av makeup

Men vänd denna vackra kvinna
ut och in
Skåda den lilla flicka som gömmer sig däri
och döm därefter
om du är kapabel att fortsätta se




Fri vers (Fri form) av Beatrice Nilsson
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-05 20:16



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
stark text formulerad i sanningens ord ...
2013-05-16

    ej medlem längre
Den här gillar jag skarpt.
Fortsätt så här!!
2013-05-14

  Eva Langrath VIP
Stark och välformulerad text
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Nilsson
Beatrice Nilsson