Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är väl jag, att skriva en dikt om kärleken




vad är kärlek

 

kärlek

är synonymt med tillit

och motsatsen till kontroll

 

- det är frihet under ansvar 

och vilja till bekräftelse

det är att vara sann varje sekund

(ungefär som såpbubblor)

det är frid, ro och dynamik

 

det är kommunikation

förlåtelse, förståelse

och att tillåta att syltburkar splittras i golvet

 

kärlek är att älska

det enkla, sanna 

 



Övriga genrer av sol
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-03-04 00:38



Bookmark and Share


    steffe struts
Mycket fin beskrivning av kärlek. Du skriver
rakt och enkelt, känns som den är väldigt
"direkt" skriven. Frihet, förlåtelse och
kommunikation är tre viktiga hörnstenar
i ett kärleksförhållande.

stefan
2006-03-06

  Dennis.
Fint beskrivet av något vi alla behöver. :)
2006-03-06

    Helena Holmström
Vackert! Gillar särskilt "det är att vara sann varje sekund (ungefär som såpbubblor)"! Så underbart uttryckt! Tack för det! Kram Helena
2006-03-04

    Compatible
Så sant, bara....
2006-03-04

  Ord
Vem är du att skriva om kärlek ???

Du både frågar och svarar på ett underbart rent , enkelt och tydligt sätt,
här i denna texten , och genom att vara sådan du är !!

skriver under på din definition anytime !

Kraamar

/ Crister
2006-03-04

  Anders P VIP
Detta känns enligt min enkla mening som en idealistisk och något förenklad bild av kärleken. Jag hänger mig lite på att du skriver synonymt om kärlek och tillit. Tilliten till ex.vis en fallskärm kan väl knappast kallas kärlek?
2006-03-04

  bq
kärleksfulla burkar splittras aldrig ..dom kärleker och virvlar ;-)
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol