Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dans

 

Ikväll bjöd jag upp till dans

det var en ny dans och en gammal dans

Jag lät känslorna svalla kring varje partner

medan världen snurrade runt oss

Fötterna steppade och kände pulsen slå

alla runt oss svängde sig i sin egen värld

Vi var ett med musiken och kände glädjen

våra steg och svängar flöt som en evig flod

Vi bytte partner och dansade med alla

gammal som ung med samma glädje

Vi log mot varandra med rosiga kinder

mitt hjärta svängde i takt med allas hjärta

Dansen är ett  lyckopiller på recept

utskrivet av min egen glädjedoktor

På väg hem så är glädjeförrådet fyllt

och mitt hjärta känns föryngrat igen

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-05 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP