Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra åt helvete!

Dra åt helvete

om du inte varit där

- Sen kan du döma mig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-06 01:16



Bookmark and Share


  Connie
Wow, mycket bra!
2015-01-30

  petter rost
Kortdikt som knytnävsslag, 10 and out!
2013-06-24

  ULJO
Finurliga och starka ord
2013-05-06

  kjell-åke bearfoot VIP
Att tala sanning
är att veta
Att man ingen ger banning
utan att själv veta

och jag dömer dig inte för något ont
utan "tror" om dig bara gott
:) :) :)
men det du säger kan jag hålla med om..
de som inte har varit i helvetet har ingen
aning om hur det är som oskyldig bli nedknuffad dit
2013-05-06

  Lars Hedlin
Bra starkt och håller med dig..vi som varit där och åter vet hur det känns!
2013-05-06

  SatansSon VIP
det var kort och kärnfullt. vem är du arg på?
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP