Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My torn heart!

Like i am holding a burning brick

the pain is eating my inside

 

Please give me some calm balsam

and heal my torn heart




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-06 05:25



Bookmark and Share


  agneta pichler
wow vilken bild
ihop med texten
2013-05-06

    ej medlem längre
Ett hjärta som behöver tröst.
2013-05-06

  Federico Romano
Tigerbalsam är för starkt skulle jag förmoda?
Bra med den brinnande tegelstenen, så det handlar om att hitta något som lindrar..
2013-05-06

  Tess74
Berör..
2013-05-06

  Angel of love
Berör hjärtat djupt!
2013-05-06

  Rise Little One
Time and solitude might be good...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin