Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japanskt och kinesiskt ursprung.


Clematis


Fick denna växt

igår av en dotter

placerad på altan


Blev så intresserad

att jag tog reda på

skötsel och ursprung


Må jag nu bara lyckas

få det bästa resultatet

så jag får njuta fullt ut





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-06 14:02



Bookmark and Share


  Fairytailgirl
Klematis är en fantastisk blomma som växer snabbt och blir vackrare och vackrare.... ganska lättskött och tacksam växt om den bara får rätt plats!!! :-)
2013-05-07

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2013-05-07

  Eva Helene VIP
Älskar clematis, har flera stycken. Lycka till med din!
2013-05-07

  anits VIP
Så fint, du kommer att lyckas
2013-05-06

  aol
du kommer att lykas,
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
De är så vackra och det finns så många sorter...lycka till...
2013-05-06

  Ninananonia VIP
Så fin :)
2013-05-06

  walborg
Min barndoms sommarstugeklängväxt - väcker minnen
2013-05-06

    ej medlem längre
De är väldigt vackra dessa stora blå.
2013-05-06

  Chawa VIP
Med så hoppfulla ord önskas långvarig njutning! Vackra blommor är det :)
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP