Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibbis dag idag

 

 

Helt vilt skilda uppfattningar eller kanske inte, för vi tror på något

Vänner blev vi i alla fall och kan samsas trots olika saker att tycka

 

Det viktigaste är att respektera varandra och så frön här och där

Likt såningsmannen så strör denna kvinna ut sin egen saliggörelse

 

Dömer ingen till undergång om de inte tror på Gud som hon själv

Alltid lika vänlig och rar och iakttar mycket med en stor värdighet

 

Nyfiket alert på livet plus dess medmänniskor likt själva skapelsen

Gudfruktigt sann men ändå med en stor portion av härlig humor

 

Bredda vägen, se alla olika stigar som leder in till Bibbi, är ett nöje

Samspråka klokheter med denna kvinna är vi nog många som gör

 

Därför vill jag och andra av mina poetvänner hylla henne idag.

Grattis på 75-års dagen med en önskan om en bra dag till dig.

 

GRATTIS från dina poetvänner

 

© Ann-Britt Berglund

20 november 2014

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 1330 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-22 07:54



Bookmark and Share


  Niliboy
Det är väl inte försent, grattis! Birger
2016-02-29

  aol
Ja sannerligen grattis Bibbi,
2015-05-03

  Bibbi VIP
Bokmärker.
2015-04-14

  anits VIP
En mycket fin hyllning till Bibbi!
2014-12-05

  Lindha W Gustavsson
Mycket fint och balanserat skrivit.
2014-11-24

    ej medlem längre
Så fint skaldat till Bibbi!
2014-11-23

  Lars Hedlin
Bra skrivit och hyllat!
2014-11-23

  Maria Sundelin VIP
Fin grattisdikt
Kramar
2014-11-22

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig hyllningsdikt som jag skriver under på...
2014-11-22

  Palett
Allt gott till Bibbi !!
2014-11-22

    ej medlem längre
En varm och fin hyllning till Bibbi.
2014-11-22

  Helena C.W.
Fint skrivet! Man blir nyfiken på denna kvinna som du skriver så fint om.
2014-11-22

  louisegirl
Så vackert skrivet till fina Bibbi <3
och
Stort grattis Bibbi!
2014-11-22

  erkki
Tack för upplysningen! Bibbis dag. Jag ser henne och hennes dotter grubbelmia här bland alla rader. Emellanåt.
Väldigt fin bild för övrigt. Ljus och snö matchar varandra fint!
2014-11-22

  Eaglemountains VIP
Står med i detta!! Stort GRATTIS Bibbi!!
2014-11-22

    ej medlem längre
Och GRATTIS, Bibbi, om du ser detta! :)
2014-11-22

    ej medlem längre
Ära den som äras bör! Vacker hyllning och gratulation!
2014-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Varm och fin hyllningstext!
Önskar Bibbi allt gott!
2014-11-22

    ej medlem längre
Fin hyllning till Bibbis dag!
Grattis!
2014-11-22

    ej medlem längre
Kära Bibbi grattis på din dag å allt Gott till dig!
2014-11-22

  Bibbi VIP
Oändligt tack min dyrbara Vän Ann-Britt!

Dina ord värmer obeskrivligt.

Kramar i mängd!
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren