Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Birgit (Bibbi) med familj på födelsedagen http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1026610




RimHaiku ~ Ödmjukhet

~*~

Med din ödmjuka
attityd - kan du bättre
njuta av er tid

LPWJ 22/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 2270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-23 23:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant som bilden tydliggör.

Det blir en ny form.

Tack min vän!

Bokmärke.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP