Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
antijante (aforism&rimvers) PS som samlare sedan 10 års ålder: att behandla vinyl som på bilden är lika kulturlöst som de klichéer som medvetet återupprepas på TV numer eller som att vitmåla en gustaviansk byrå...allt tappar då värdet


Den Lilla Pojken med Självlockigt Hårs Art Nouveau

~*~

 

Lövet

Som ett litet löv på ett träds stora krona sitter jag
och tittar ned på marken ut över naturen

 

Pärlemor 

(Vart Tog Musiken Vägen)

Alla ska ha dagens rätt
massproducerat, enkelt och lätt
vart tog musiken vägen
kanske den bara var en hörsägen

 

Fake news (always the backside of the politically correct society)

Som Julie Andrews äter jag schnitzlar med nudlar

om än vegetariska & kosher från Israel

de säger att ingen äter det men de har som alltid fel

 


2 Cool 4 School

(Den Lilla Pojken med Självlockigt Hårs Art Nouveau)

Det värsta med skolsystemet är att de gör lamm av getter
då de borde göra getter av lamm

att förkovra sig får var och en ta hand om själv
då det är bättre än att lära sig andras sanningar

 

*

 

Vårfågel

Då talgoxen ändrar sin sång
ja då är det vår på gång
och dags att börja skriva poesi igen
och att äta smörgås med bestick sen

 

Julstämning

Har alltid tyckt synd om folk om julen som ej förstår julen
fast människor finns som Ebbe Schön
som försöker få de som vill att få tillbaka bondesamhällets balans i sinnet
men det är inte så konstigt då deras liv inte är som en tomtes i en uråldrig trollskog
utan mer som ett modernt kalhygge
där det behöver sås många fröer som blir till en orörd skog igen

 

St. Patrick Thoughts

So...why are every amateur on TV starting their sentences with so...so what, I think it's just so and so...bad language should be scared away like St. Patrick did with the snakes of Ireland

 

Mellanstadienivå

Det är mest skit på TV
som de tror att alla vill ha
men ingen får säga skit på TV
och det är ju inte så bra

 =)

L Patrik W Johansson

1,2,19&20/2 + 1,2,17&29/3 2017

 

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1041 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-20 22:00



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP

Ja det är nog jag som håller det uppe nu, fast jag inte äter kött men vissa i släkten ogillar julen som idé och har därmed gjort det omöjligt att samlas som hel familj än hur man gör pga hjärntvätten bland vänsterhippies på 70-talet

stolt tillhörande de internationella hippies som inte grupperar sig så smalt

Be well,
LPWJ
2017-08-23

  Thomas Widemark
Gillar din text! Speciellt avsnittet "Julstämning"! Bra!
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP